Cupa Sărbătorilor de Iarnă la Năvodari

Cupa Sarbatorilor de Iarna de la Năvodari a ajuns la cea de a V-a editie! Evenimentul a fost serbat într-un cadru festiv chiar în sala de sport a orașului în prezența reprezentanților vieții sportive și a oficialităților locale.

După un an cu bune și cu mai puțin bune,  cu victorii și înfrângeri, organizatorii s-au gândit că este bine ca membrii comunității să rămână cu amintirile frumoase culese în urma competițiilor sportive. Astfel, edilul orașului, Florin Chelaru a adus mulțumiri tuturor membrilor care formează cadrul organizat și disciplinat al Clubului Sportiv Navodari. Cuvintele de recunoștință nu au ocolit pe nimeni, de la oamenii care administreaza bazele sportive , pana la antrenorii , profesorii  si bineinteles parintii ,care au grija de copii astfel ca ei să crească frumosi si sanatosi.
În așteptarea momentului cel mai drag pentru copii, sosirea lui Moș Crăciun, atmosfera a fost pregătită în acest sens de cântecele de colină interpretate de un grup de tineri talentați.
La invitația călduroasă a primarului, Moș Crăciun și-a făcut apariția și sprijinit de ajutoarele sale a făcut un tur de salut în rândul tinerilor sportivi. Impresionat de munca și rezultatele acestora a dăruit din desaga sa câte un cadou  fiecăriu membru al Clubului Sportiv Navodari.
Clubul Sportiv Năvodari cuprinde șapte domenii de activitate sportivă: rugby, fotbal, handbal și baschet, Kempo si box și nu în ultimul rând șah. În acest an primaria si Consiliul Local Navodari a cântărit sectorul sportiv ca pe o prioritate și dispus măsuri prin care au încercat să asigure conditii foarte bune de lucru, prielnice performantelor.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: George Dima

Cele mai Accesate Articole