Proiecte europene pentru orașul Năvodari

Două proiecte europene, importante pentru orașul Năvodari au trecut cu brio de faza de evaluare: „Extindere și amenajare Școala nr. 3” și „Modernizarea și extinderea iluminatului public în orașul Năvodari”.

Doi evaluatori independenți au efectuat la începutul acestei săptămâni ultimele verificări la primăria Năvodari pentru cele două proiecte.
Imobilul în care funcționează încă din anul 1987 școala nr.3 este de fapt un fost cămin al Grupului Şcolar de Chimie. Acesta a fost transformat în unitate de învățământ pentru că prosperitatea economică a oraşului Năvodari şi sporul demografic au dus la creşterea populaţiei de vârstă şcolară. În aceste condiţii, şcolile existente- nr.1 şi nr.2  s-au dovedit neîncăpătoare, iar promisiunile pentru un spațiu adecvat activităților școlare țin speranța vie de peste 30 de ani.
Cel de-al doilea proiect, „Creșterea eficienței energetice prin modernizarea și extinderea iluminatului public în orașul Năvodari” are în vedere asigurarea unui iluminat public modern pe 69 de străzi din orașul Năvodari”.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole