S-a împușcat în poligon

Un bărbat s-a împușcat în cap la un poligon de trageri din Constanța. El a fost preluat în comă și transportat la spital, după rana suferită. Acasa la el, familia  a gasit un bilet de adio prin care își motiva gestul suicidal.

Bărbatul este navigator, are 41 e ani și era client vechi al poligonului de trageri. Astăzi a venit la antrenament, a luat 50 de cartușe și un pistol, și și-a făcut tragerea ca de obicei. A tras 45 de gloanțe, supravegheat îndeaproape de instructorul desemnat al poligonului de trageri. Deodată, toți cei aflați în poligon au auzit arma bubuind mai aproape, iar pe bărbat cum se prăbușește la pământ.
Martorii spun că gestul a fost fulgerător. Deși avea în spate un instructor care-l păzea secundă de secundă, tot a apucat să-și puna arma la tamplă și să apese pe trăgaci. Ca o coincidență stranie, aproape în același timp, familia sinucigașului a sunat la 112 ca să anunțe că navigatorul a plecat la poligon ca să-și ia viața. Membrii familiei găsiseră acasă un bilet de adio, în care era trecut și motivul gestului suicidal. Când rudele au sunat la Numărul de  Urgență, deja era tarziu. Echipajele medicale fuseseră alarmate.
Poliția și procuratura au ajuns imediat la Poligonul de trageri. Criminaliștii au ridicat toate probele existente și le-au trimis la laboratorul balistic. Au luat și imaginile de pe camerele de supraveghere ca să vadă cum a fost posibil ca tragătorul să profite de neatenția instructorului.
După ora prânzului, poligonul a fost închis pentru clienții săi. Oamenii au rămas înmărmurițit când au aflat de tragedie. Li se pare absurd și aproape imposibil un astfel de gest suicidal.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole