Kadyr House, arta bunului gust tătăresc

Dacă sunteți în vacanță sau doar într-o simplă vizită pe litoralul românesc, urmați drumul spre Valul lui Traian, iar pe Calea Dobrogei nr. 410, veți ajunge la Kadyr House, una dintre cele mai căutate și apreciate carmangerii din zona Dobrogei.

Aici veți fi întâmpinați  cu preparate tradiționale din carne de vită și carne de oaie, realizate după rețete tradiționale din moși-strămoși. Ca să fie mai aproape de constănțeni Kadyr House,  a deschis și o căsuță cu prezentare și vânzare chiar în inima orașului, la “Târgul de iarnă” aflat în fața Teatrului de Operă și balet Oleg Danovski.
Pentru că ne aflăm în luna cadourilor, Kadyr House are o surpriză frumoasă pentru toți clienții speciali.
13 decembrie reprezintă o dată de referință pentru etnia tătară din România. În cinstea acestei zile, reprezentanții Kadyr House organizează un spectacol-eveniment în data de 18 decembrie la Centrul Cultural Jean Constantin urmat de o petrecere în seara de 19 decembrie la Restaurantul Kadyr House din Valul lui Traian.
Pentru toți cei care vor să deguste din deliciile culinare tătărești, simbol al culturii și istoriei acestei etnii sunt imvitați să treacă cu încredere pragul carmangeriei și restaurantului Kadyr House din Valu lui Traian.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: George Dima

Cele mai Accesate Articole