Năvodărean condamnat pentru furt şi conducere fără permis, încarcerat la Poarta Albă

Un tânăr din Năvodari a ajuns în weekend la Penitenciarul Poarta Albă. El va sta în spatele gratiilor mai mult de 3 ani, după ce a fost condamnat pentru furt şi conducere fără permis.
”La data de 14 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au depistat un bărbat, de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanţa a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani, 4 luni şi 20 de zile de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis.
De asemenea, la data de 14 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, de 40 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanţa a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani şi 2 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
La data de 13 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Cumpăna au depistat un bărbat, de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanţa a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani şi 8 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.
La data de 13 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Eforie au depistat un bărbat, de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani, 10 luni şi 10 zile de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.
Persoanele în cauză au fost escortate şi încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă”, transmite IPJ Constanța.

Cele mai Accesate Articole