Cadou de Crăciun pentru copiii din Năvodari. Spectacole de teatru de păpuși, la Casa de Cultură

Copiii din Năvodari sunt invitați la Casa de Cultură ”Pontus Euxinus” pentru a urmări două spectacole de teatru de păpuși:  “LEGENDA IERNII” și  “CRĂIASA ZĂPEZII ȘI PRIETENII SĂI”.
Reprezentațiile vor avea loc sâmbătă, 21 decembrie, începând cu ora 11.00.
Primaria Năvodari precizează că intrarea este liberă, iar copiii se vor bucura de teatru de animație, dar și de mascote cu personaje din povești, păpuși și baloane.

”Momentele de bucurie sunt oferite, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, de Primăria Orașului Năvodari, prin primar Florin Chelaru, Consiliul Local Năvodari și Casa de Cultură ”Pontus Euxinus” Năvodari.
Sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 11:00, copiii vor viziona ”Legenda iernii”, iar de la ora 14:00, este programat să înceapă spectacolul ”Crăiasa zăpezii și prietenii săi”. Durata fiecărui spectacol: 1 oră și 30 de minute .
Intrarea este gratuită!”, transmite Primăria Năvodari.


Sursa: https://www.gazetadenavodari.ro/cadou-de-craciun-pentru-copiii-din-navodari-spectacole-de-teatru-de-papusi-la-casa-de-cultura/

Articolul Cadou de Crăciun pentru copiii din Năvodari. Spectacole de teatru de păpuși, la Casa de Cultură apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole