Jandarmii constănțeni, alături de copiii cu nevoi speciale

Jandarmii Grupării Mobile Constanţa, prin Asociaţia Jandarmii Tomis Constanţa, au fost alături de copiii cu nevoi speciale din cadrul Complexului de Servicii Comunitare “Sparta Rotterdam” din Techirghiol, pe care i-au vizitat joi şi cărora le-au oferit cadouri.
Au fost dăruite electrocasnice, încălţăminte şi dulciuri.
De asemenea, jandarmii şi familiile acestora au donat celor din centru un calculator, îmbrăcăminte şi jucării.
”Pentru ca acest lucru să fie posibil, acum două săptămâni comanda unităţii a luat legătura cu domnul director Seitcadil Olgun, care ne-a adus la cunoştiinţă, nevoile şi de ce duc lipsă copiii din centru.
Apropierea sărbătorilor de iarnă şi a atmosferei de bucurie generală ne face să devenim mai generoşi, mai buni şi mai îngăduitori, ne deschide inimile, ne apropiem cu căldura de cei dragi dar mai ales de copiii care au mai multă nevoie de căldura noastră sufletească.
Ne bucurăm că am putut să dăruim un pic de la noi pentru cei care au mai multă nevoie şi ne propunem ca în perioada următoare să facem astfel de donaţii simbolice, dar necesare şi altor centre din Constanţa în care sunt copii cu nevoi speciale”, transmite Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Tomis” Constanța.

Cele mai Accesate Articole