Panică la Spitalul Județean Constanța

Întâmplare incredibilă la Spitalul de Urgență Județean Constanța. Mai multe pisici au ieșit din tavanul unității medicale după ce muncitorii au decopertat tavanul.

Una dintre bucățile de tavan fals au căzut pe un pacient care se afla pe o targă, în apropierea zonei de Radiologie a Urgenței Spitalului. Pacientul nu a fost rănit, dar momentele următoare au scos la iveală o problemă și mai mare. În tavanul unității medicale se ascundeau mai multe pisici. Mamiferele au scăpat din sistemul de ventilație cu această ocazie și s-au ascuns pe coridorul spitalului, printre pacienți.

“Ne pare rau pentru incidentul creat. S-a demarat o anchetă în acest caz. Va aducem la cunostinta ca s-a ajuns la aceasta situatie din pricina faptului ca se lucreaza la sistemul de ventilatie din imediata apropiere a locației în cauză iar piesele lipsă de plafon fals au fost îndepărtate de către muncitori. Având în vedere situația creată, plafonul va fi completat la loc. De altfel, vom contacta o firmă specializată pentru a îndepărta animalele, în condiții de siguranță, astfel încât sa nu se mai intample incidente de acest gen”, au transmis reprezentanții Spitalului de Urgență Constanța.

De asemenea, și Prefectul județului Constanța, George Niculescu, a oferit un punct de vedere cu privire la incidentul de la spital.

”Am luat legătura cu conducerea Spitalului Județean și am aflat faptul că acest incident a avut loc pe un culoar ce duce spre zona de radiologie. Am primit asigurări că nici o persoană nu a avut de suferit. De altfel, nici o persoană nu s-a prezentat la UPU pentru a solicita îngrijiri medicale în urma acestui eveniment. Din punctul meu de vedere, incapacitatea autorităților locale/județene de a rezolva problemele din sistemul de sănătate, de peste 30 de ani, începe să producă efecte negative. În cazul unei unități medicale, veche de aproximativ 50 de ani, consider că astfel de evenimente se pot evita doar prin realizarea unor investiții considerabile in reabilitarea completă a Spitalului Județean”, a transmis prefectul George Niculescu.

Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole