Plata taxelor și impozitelor locale la început de an, simplu și rapid, prin sistemul ETAX


Pentru evitarea cozilor la ghișeele Serviciului de Taxe și Impozite, dorim să vă reamintim că aveți posibilitatea să achitați taxele și impozitele locale prin intermediul sistemului electronic de plată ETAX.
Pentru a obține un cont de utilizator, aveți la îndemână două opțiuni:

completați cererea de înregistrare online, disponibilă aici: https://etax.primaria-navodari.ro/Autentificare.aspx#tabCerereDeInscriere  și mergeți apoi la sediul Serviciului de Taxe și Impozite Locale, cu actul de identitate în original, pentru confirmarea identității   (demers necesar, în conformitate cu prevederile Regulamentului 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal)
completați cererea și depuneți o copie după cartea de identitate la sediul Serviciului de Taxe și Impozite Locale, sub îndrumarea personalului de specialitate.

În prezent, peste 900 de contribuabili folosesc serviciul online oferit de Primăria Orașului Năvodari.
Asistență ETAX la numărul de telefon: 0241.762.675, interior:  30
Dacă aveți întrebări ori întâmpinați dificultăți în utilizarea sistemului electronic de plată ETAX, puteți solicita asistență la numărul de telefon 0241.762.675, interior: 30.
Mai multe informații găsiți la secțiunea ETAX:  https://etax.primaria-navodari.ro/
Sursa: www.primaria-navodari.ro

Articolul Plata taxelor și impozitelor locale la început de an, simplu și rapid, prin sistemul ETAX apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole