Un film artistic cu valoare istorică

După ce Năvodariul a avut pentru prima oară parte de o premieră cinematografică, acum regizorul revine la Constanța pentru o nouă proiecție a filmului.


“Puține filme reușesc să surprindă adevărata dimensiune a răutății umane…Imaginea și montajul sunt foarte bine realizate iar regia conferă filmului anvergura une producții cu buget mare. S-a muncit mult pe partea de scenografie, unde decorul și costumele se evidențiază prin acuratețe și calitate. În concluzie, spectatorul se găsește în fața unui excelent film artistic, cu o valoare istorică incontestabilă, realizat cu gust, emoție și măiestrie de un regizor experimentat.“ este recenzia făcută de Rome Prisma Independent Film Awards.

După lansarea din octombrie 2019, filmul a făcut furori la toate concursurile de gen din lume. Până în prezent producția cinematografică a strâns șase premii naționale și internaționale și a fost nominalizat la alte 17.
Între festivalurile la care producția cinematografică „Între chin și amin”, regizată de Toma Enache, a fost distinsă cu premii importante, amintim: European Cinematography Awards din Olanda pentru – Best Feature Film și Best Director Feature Film, cu nominalizare pentru Best Feature Film of the Year 2019. Florence Film Awards-Italia, premiu pentru Best Director Feature Film – Toma Enache, European Screen Awards, Gold Movie Awards-Londra, New York Movie Awards.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole