Rămas bun, Cristina Țopescu!

Este doliu în televiziunea românească, după ce una dintre cele mai îndrăgite figuri din presa ultimelor decenii, Cristina Țopescu s-a stins din viață.

Fosta jurnalistă avea 59 de ani și a fost găsită fără suflare, seara trecută, în locuința ei din județul Ilfov. Trăia singură și a murit cel mai probabil în somn. Polițiștii nu au descoperit urme de violență pe trupul ei. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, conform procedurilor, pentru a putea fi dispusă o expertiză legală în cauză.
O vecină a Cristinei Țopescu a fost cea care a sunat aseară la numărul de urgență 112. Apelul a venit după ce femeia a început să se îngrijoreze pentru că nu o mai văzuse pe Cristina de aproximativ 3 săptămâni. La fața locului, au ajuns imediat oamenii legii care au intrat în casă și au găsit-o pe Cristina fără suflare.  Mare iubitoare de animale, aceasta avea câini întotdeauna în acasă și se implica în numeroase acțiuni de salvare. Drept dovadă că ea s-a sfârșit înainte de Anul Nou este faptul că unele dintre patrupede au fost găsite moarte, probabil de foame și sete. Una dintre cele mai mari drame ale vedetei de televiziune a fost faptul că nu a putut avea copii. Recent, aceasta a povestit într-un interviu că o greșală medicală ”sau poate două”, au dus-o în imposibilitatea de a fi vreodată mamă. Mentorul și tatăl jurnalistei a fost regretatul comentator sportiv Cristian Țopescu, care după dispariția sa din anul 2018 a lăsat un gol imens în sufletul ei.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole