Autoritățile județene promit că spitalul din Năvodari va fi inaugurat în aprilie

Oraș muncitoresc, Năvodariul a avut în perioada comunistă un spital. Nu avea multe secții, dar aici s-au născut copii, se făceau radiografii, analize, exista dentist, ORL-ist, dar și permenență pentru urgențe medicale. În ultimii 30 de ani, locuitorii orașului au fost nevoiți să apeleze la Spitalul Județean, pentru urgențe fiind solicitată ambulanța. Aceasta în condițiile în care populația s-a dublat, depășind 44.000 de locuitori, iar orașul a devenit stațiune turistică în toată legea.
În 2018, spitalul de la Năvodari, după lungi discuții, începea să prindă din nou contur. Era semnat contractul de finanțare și demarau lucrările de reabilitare a clădirii ce va adăposti viitoarea unitate medicală. De atunci, autoritățile județene au avansat mai multe termene de la care spitalul ar fi trebuit să fie funcțional. De ce nu s-a întâmplat acest lucru, ne spune președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.
Citește tot articolul AICI
Sursa: http://www.radioconstanta.ro/2020/01/13/constanta-autoritatile-judetene-promit-ca-spitalul-din-navodari-va-fi-inaugurat-in-aprilie/
Articolul Autoritățile județene promit că spitalul din Năvodari va fi inaugurat în aprilie apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole