Programul casieriilor RAJA de Ziua Unirii Principatelor Române

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că în data de 24 ianuarie, când se celebrează Ziua  Unirii Principatelor Române, Dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a disfuncţionalităţilor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile societății la parametrii optimi.
Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi canalizare le este adus la cunoștință că, în data de 24 ianuarie, toate casieriile RAJA vor fi închise. Sâmbătă – 25 ianuarie, casieria de pe strada Răscoalei 1907 nr. 5, din municipiul Constanța, va funcţiona în intervalul orar 09.00-13.00. Începând de luni – 27 ianuarie, toate casieriile RAJA își vor relua programul normal de lucru.
În perioada în care ghișeele sunt închise, facturile pot fi achitate online prin intermediul contului de client RAJA, transfer bancar, direct debit, Pay-Point, Payzone.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole