Caz șocant la Mangalia

Unul se zbate între viață și moarte, iar celălalt riscă să ajungă în spatele gratiilor. Vorbim despre doi adolescenți din Mangalia care s-au luat la bătaie, iar în urma loviturii primite, unul dintre ei, s-a prăbușit inconștient pe asfalt.

A fost transportat la spital și acum respiră doar cu ajutorul aparatelor. Agresorul are 15 ani  și este anchetat de procurori. Totul ar fi pornit de la un conflict verbal pe care cei doi l-au avut pe o rețea de socializare. Lucrurile însă au degenerat, când s-au întâlnit întâmplator în oraș. S- au șicanat mai întâi verbal, iar la un moment dat adolescentul de 15 ani l-a lovit cu pumnul în față pe celălalt.
Când au ajuns medicii la el, copilul abia mai respira. Au reușit să îl stabilizeze, iar în cele din urmă a fost transportat la Spitalul Județean din Constanța. Medicii sunt însă extrem de rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire.
Cei doi sunt elevi la două unități de învățământ din Mangalia, victima la o școală gimnazială, iar agresorul, practicant de sporturi de contact,  la liceu. Inspectoratul școlar ia acum în calcul exmatricularea lui.
Ieri adolescentul a mers în fața procurorilor din Mangalia care au decis trimiterea lui în arest la domiciliu. Agresorul este cercetat pentru vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar asta l-ar putea scăpa de închisoare. În cazul în care victima nu supraviețuiește, încadrarea s-ar schimba în lovituri cauzatoare de moarte, iar asta l-ar trimite în spatele grațiilor.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole