A decedat în Urgență, după 16 ore de așteptare

Acuzații grave la adresa cadrelor medicale de la Spitalul Județean Constanța . O femeie a decedat în secția de primiri urgențe după aproape 16 ore de când a fost adusă cu salvarea.

În tot acest timp familia femeii susține că i s-au făcut doar niște analize sumare și a fost ținută pe un scaun ore întregi. Femeia și-a dat suflarea în brațele fiului care crede că de vină pentru moartea mamei sunt medicii. Sâmbătă dimineață femeia a început să se simtă rău. Avea dureri în piep și abdomen iar rudele au chemat salvarea. A fost transportată la spitalul județean iar de aici a început coșmarul.
În jurul orei 19.00, la spital a sosit și fiul femeii care a solicitat intervenția urgentă a cadrelor medicale, însă s-a lovit de un adevărat zid. O singură asistentă a venit la un moment dat și a verificat starea pacientei și nimic mai mult.
Cu fiecare oră care trecea însă starea femeii se degrada din ce în ce mai mult. Puțin după ora 20.00 și-a dat ultima suflare, în brațele fiului. Acum, rudele sunt convinse că medicii nu și-au făcut datoria și au depus deja o plângere împotriva lor.
Rudele femeii au anunțat că vor  face reclamație și la colegiul medicilor.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole