Iarna lovește cu furie

Natura și-a arătat forța azi-noapte. În ultima lună caracteristă a sezonului rece ninsoarea  și viscolul au pus stăpânire pe județul Constanța care s-a aflat sub cod portocaliu. Condițiile meteorologice au închis autostrada A2.

În județul Constanța, zeci de localități au rămas fără curent electric, Iar câteva sute de mașini au rămas blocate între nămeții care au pus stăpânire pe șosele.
Zăpada spulberată de rafale cu viteză de peste 90 de km/h a blocat și drumul care leagă orașul Năvodari de localitatea Corbu. Mai mulți șoferi și-au abandonat mașinile și au încercat să ajungă pe joss pre locurile de muncă.
O tânără de 17 ani, însărcinată în 7 luni a fost preluată de o șenilată pentru a fi dusă la spital, echipajul medical fiind însoțit de drumari.
Rafalele puternice au desprins și o schelă montată pe un bloc aflat în construcție, iar mai mulți copaci au fost rupți de vântul violent.
Județul Constanța a scăpat de avertizare de cod portocaliu, însă a fost emis un cod galben valabil până la sfârșitul săptămânii.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole