Ce jucarii de rol pot cumpara pentru copilul meu

Parintii le cumpara copiilor o multime de jucarii, care mai de care mai interesante. Cu ajutorul acestora, ei pot afla ce le place celor mici sa faca, ce lucruri ii atrag, ce pasiuni ar putea avea. Totodata, acestea ii ajuta sa se dezvolte si sa invete sa faca tot felul de lucruri practice.
In cele ce urmeaza, iti vom vorbi de o serie de produse interesante, care pot fi achizitionate si din magazinele online:
1. Bucatarii
Aceste jucarii de rol pot fi interesante atat pentru fetite, cat si pentru baietei. Ele pot contine o multime de lucruri, de la mobila si electrocasnice, la vase de gatit si vesela.
Cand cumperi bucatarii pentru copii , acestea trebuie alese in functie de inaltimea celui mic, astfel incat sa ajunga sa utilizeze in mod corespunzator bancul de lucru si diversele aparate electrocasnice.
 2. Seturi medicale
“Vreau sa devin doctorita”, “Vreau sa ajung asistent medical” – sunt expresii pe care cei mici le folosesc destul de frecvent. Pentru a le starni pasiunea pentru astfel de domenii, parintii pot cumpara tot felul de seturi care contin instrumente medicale: seringa, stetoscop, foarfeca, ciocanel, pastile, ochelari si diverse alte lucruri folosite in sistemul de sanatate.
Astfel de articole sunt o incantare pentru cei mici, deoarece pot sa-si testeze “indeletnicirile” pe jucariile pe care le au.
3. Trusa de ingrijire
Seturile de acest fel sunt de regula preferate de fetite. Ele pot sa contina: uscator de par, lampa pentru unghii, perie, pieptene, bijuterii, accesorii, oglinda, ochelari, farduri si multe astfel de produse.
Micile domnisoare vor invata cum sa fie cochete si ingrijite sau isi vor dezvolta pasiunea aceasta pe care mai tarziu sa o puna in practica lucrand la un salon de infrumusetare.
4. Accesorii de gradinarit
De astfel de jucarii sunt incantati de multe ori baietii, dar sunt si o multime de fetite care vor adora sa invete sa gradinareasca cu astfel de obiecte. Sunt o buna alegere mai ales pentru copilasii care au ocazia sa le testeze la tara la bunici, sau daca locuiesc la curte.
Poti astfel cumpara seturi compuse din: grebla, harlet, sapa, lopata, roaba, drujba, manusi etc.
5. Instrumente muzicale
Unii copii sunt inclinati spre arta, iar muzica face parte din acest domeniu. Daca observi ca puiul tau e fascinat cand vine vorba de instrumente muzicale, atunci poti sa cumperi astfel de jucarii. Vei gasi in magazinele online si nu numai, tot ce vrei, de la chitari si vioare, la tobe, piane si tot felul de alte articole de acest fel.
6. Obiecte care ajuta la mentinerea curateniei
Daca vrei ca cel mic sa pastreze ordinea si curatenia in casa, trebuie sa il ajuti sa intelega ce importante sunt aceste aspecte si sa-l inveti inca de mic sa exerseze astfel de practici.
Pentru asta, poti cumpara din magazinele online diverse jucarii specifice, care reprezinta obiecte ce in viata de zi cu zi pastreaza casa ingrijita: aspirator, mop, matura, perie de covoare, aparat si masa de calcat, masina de spalat, cos de rufe etc.
Toate aceste produse amintite de noi mai sus il vor ajuta pe cel mic sa intre in diverse roluri si sa se puna in tot felul de situatii care-l vor ajuta sa se dezvolte din punct de vedere intelectual, dar si fizic.

Cele mai Accesate Articole