Parteneriat de succes Romania-Israel

Relațiile de colaborare dintre SC RAJA SA și companii din Israel au primit recunoaștere și s-au consolidat, astăzi, cu prilejul vizitei de lucru a Excelenței Sale, Ambasadorul Statului Israel în România – David Saranga, la compania constănțeană.

Ambasadorul David Saranga a vorbit la superlativ despre managementul RAJA și a lăudat parteneriatul strategic dintre România și Israel.
Ambasadorul Israelului a vorbit și despre criza apei pe glob, un fenomen care, din punctul său de vedere, este mai periculos decât încălzirea globală .
Această colaborare a început în 2009, prin zonarea rețelei de distribuție în municipiul Constanța, în colaborare cu Myia Water Israel. In anul 2010, automatizarea centralizată a surselor de apă din zona Cobadin s-a realizat cu Motorola Solutions Incorporated. Aceeași companie, în 2013, a furnizat către RAJA echipamente pentru transmiterea datelor la distanță. Următorii ani au fost marcați de vizite reciproce, care s-au concretizat, la 19 mai 2016, prin semnarea Protocolului de colaborare dintre RAJA și Hagihon Company Limited cu privire la eficientizarea activității de exploatare și management al rețelelor urbane de apă și apă uzată. Anul trecut, RAJA a participat la WATEC 2019, în Tel Aviv, unde compania locală a continuat discuțiile cu privire la amenajarea a cinci parcuri fotovoltaice în județul Constanța.
Reporter: Cristina Niță ; Imagine: Ionuț Constantin

Cele mai Accesate Articole