Tânăr căutat pentru proxenetism, prins la Medgidia

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracţiuni ce ar fi fost comise pe teritoriul Italiei.
La data de 12 februarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale au depistat un bărbat, de 24 de ani, din municipiul Medgidia, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene.
Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, proxenetism, tentativă la şantaj şi lovire sau alte violenţe, fapte comise pe teritoriul Italiei.
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa, urmând a fi predat autorităţilor italiene în vederea executării pedepsei cu închisoarea.
Sursa: IPJ Constanta

Cele mai Accesate Articole