C.S. Cleopatra, un nou început

Clubul Sportiv Cleopatra Mamaia se mobilizează cu toate resursele de care dispune pentru a reuși un an competițional plin se succese răsunătoare.

De la sportivi, antrenori, președinți și nu în ultimul rând componenta educațională a acestei mari familii, liceul tehnologic „Gheorghe Duca”, țelul lor este acela de deveni, din nou, campionii României la rugby.
Pregătirea pentru aceste obiective înalte a început cu acumulare de forță fizică și va continua, în intervalul 23 februarie-03 martie cu instruirea tehnică.
Returul campionatului de rugby este programat să înceapă pe 25 aprilie. Staff-ul  Clubului Sportiv Cleopatra Mamaia, susținut de Centrul de excelență în rugby din cadrul liceului tehnologic „Gheorge Duca”, și-au propus pentru acest sezon competițional, titlul de campioni la R7, R 15 și 19.
Întâlnirea dedicată organizării acestor planuri de viitor s-a încheiat cu un moment de suflet dedicat memoriei lui Ilie Georgescu, omul care a avut un rol hotărâtor în dezvoltarea acestui sport la clubul Farul.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: George Dima

Cele mai Accesate Articole