Prinși de jandarmii constănțeni, în timp ce ofereau spre vânzare 150 kg de pește

Sursa: IJJ Constanta
Doi bărbați din Hârșova au fost prinși în timp de ofereau spre comercializare aproximativ 150 kg de pește, în oborul din Cobadin.
Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța precizeaza că în cazul celor doi se fac cercetari, iar întreaga cantitate de pește a fost confiscată.
”Lăsatul secului de carne și dezlegarea la pește de săptămâna următoare au născut idei în mintea unor bărbați din Hârșova.
Cuprinși de febra ,,Săptămânii Albe” premergătoare Postului Paștelui, cei doi eroi din povestea noastră au fost găsiți în timp de ofereau spre comercializare aproximativ 150 kg de pește, în oborul din Cobadin.
Deoarece faptele sunt prevăzute şi sancţionate de O.U.G. nr. 23 /2008 privind pescuitul şi acvacultura, jandarmii au întocmit procesele verbale de sesizare ce vor fi înaintate structurilor de poliţie, în vederea continuării cercetărilor, iar peştele a fost predat unor societăţi comerciale specializate.
Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze peşte, icre ori produse din peşte ce nu îndeplinesc condiţiile legale de comercializare şi să sesizeze autorităţile atunci când observă astfel de fapte ”, transmite IJJ.

Cele mai Accesate Articole