Dezinfecție și igienizare în toate unitățile de învățământ din Năvodari, pe perioada de suspendare a cursurilor școlare

Toate școlile și grădinițele din orașul Năvodari vor intra, în perioada 11-22 martie 2020, în dezinfecție și igienizare. Viceprimarul Liliana Mară a avut o întâlnire cu directorii tuturor unităților de învățământ din orașul Năvodari pentru a pune la punct toate detaliile în acest sens. Vor fi igienizate și dezinfectate toate spațiile, inclusiv mobilierul, din cadrul școlilor și grădinițelor din oraș.
”În perioada de suspendare a cursurilor școlare, trebuie făcută dezinfecție și igienizare în toate unitățile de învățământ din oraș. Dumneavoastră sunteți ordonatori secundari de credite, dar vreau să știți că aveți ajutorul nostru dacă veți întâmpina probleme și dificultăți.
Citește tot articolul AICI
Sursa: https://www.replicaonline.ro/dezinfectie-si-igienizare-in-toate-unitatile-de-invatamant-din-navodari-pe-perioada-de-suspendare-a-cursurilor-scolare-422038/
Articolul Dezinfecție și igienizare în toate unitățile de învățământ din Năvodari, pe perioada de suspendare a cursurilor școlare apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole