Năvodari. Platformă pentru depunerea online a actelor de urbanism

Personalul de specialitate din cadrul Biroului Urbanism și Amenajarea Teritoriului a pus la punct o platformă care facilitează procesul de depunere online a actelor de urbanism, precum și calcularea taxelor aferente.
Soluția echipei de la Urbanism vine în contextul măsurilor suplimentare anunțate de Primăria Năvodari pentru limitarea răspândirii COVID-19, fiind totodată o măs ură benefică de reducere a birocrației.

Platforma este o soluție temporară de sprijin a cetățenilor, care poate fi accesată din secțiunea Urbanism de pe pagina oficială a Primăriei Năvodari:  https://primaria-navodari.ro/urbanism/  , click pe ”Documentații de urbanism online”.
În funcție de tipul documentației solicitate (certificat de urbanism/autorizație de construire/nomenclator stradal), fiecare utilizator va completa o foaie de calcul, care va fi transmisă online, împreună cu actele necesare eliberării documentelor, la adresa electronică: urbanism@navodari.ro. La introducerea eronată a datelor, platforma generează automat un mesaj de înștiințare.
Pentru suport și orice alte informații, puteți suna la numărul de telefon: 0241/76.16.03 sau la adresa de e-mail: urbanism@navodari.ro.
Sursa: Comunicat Primăria Năvodari
 

Cele mai Accesate Articole