Rompetrol Well Services își protejează angajații

Rompetrol Well Services a luat toate măsurile disponibile pentru protejarea angajaților și a partenerilor din zona punctelor de lucru – sonde/foraje, pe fondul extinderii noului virus COVID-19 la nivel mondia l.

În același timp, măsurile au vizat și reducerea riscurilor de întrerupere a operațiunilor asigurate de companie la sonde, dar și continuitatea activităților de profil.
Până în acest moment, niciunul dintre angajații Rompetrol Well Services nu a fost raportat ca fiind în izolare la domiciliu sau carantină sau suspectat de infecție cu COVID-19.
În prezent, compania este în faza primului scenariu, care presupune adoptarea măsurilor preventive pentru protejarea și limitarea riscului de răspândire a virusului către angajați și alte persoane din zonele de lucru.
În funcție de deciziile adoptate de autoritățile locale și centrale, dar și a evoluției sau impactului asupra angajaților si operațiunilor, Rompetrol Well Services poate trece la scenariul 2 – măsuri speciale locale sau scenariul 3 – măsuri speciale generale.
Scenariul 2 ia în considerare situația în care un angajat Rompetrol Well Services este suspect sau confirmat pozitiv cu noul virus, planul stipulând clar ca angajatul și cei care au fost in contact cu el intră în izolare sau caratină, iar zona/mașina/instalația de lucru este dezinfectată de o firmă specializată, conform prevederilor stabilite de autorități.
În cazul scenariului 3, măsurile adoptate la nivel central și local se vor reflecta direct și în activitatea companiei – toate operațiunile curente vor fi suspendate în condiții de siguranță, iar personalul va fi trimis și izolat la domiciliu.
Pentru protejarea și siguranța angajaților săi, Rompetrol Well Services va continua să adopte și alte măsuri preventive și va rămâne în contact permanent cu autoritățile locale și centrale pentru o bună colaborare în contextul schimbărilor de ordin social care au fost implementate și care se pot modifica, în funcție de evoluția răspândirii virusului COVID-19 în România.

Cele mai Accesate Articole