Noul ministru al Sănătății este pregătit și pentru situații critice

Noul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a depus jurământul de investitură joi seara, iar vineri a făcut primele declarații de presă, în prezența  premierului Ludovic Orban.

Acesta a fost chemat la București de la Suceava, unde peste 170 de medici și pacienți au fost infectați cu Covid-19.
Potrivit noului ministru, urmează o perioadă destul de grea, motiv pentru care va fi nevoie de un efort susținut pentru a trece peste această etapă, atât  la nivel național, cât și la nivel local.
Tot el a declarat că ministerul este pregătit să facă față tuturor situațiilor, precum și faptul că, în această perioadă, se pune accent pe protejarea personalului medical.
După investirea în funcție de joi seara, noul ministru Tătaru a convoacat un colegiu al ministerului pentru a stabili toate măsurile care vor fi luate în continuare pentru combaterea efectelor pandemiei COVID-19.
Nelu Tătaru le-a transmis membrilor Guvernului că, pentru a nu avea în ţară “o altă Suceavă”, contează pe ajutorul lor, astfel încât situaţiile asemănătoare înregistrate la alte spitale din ţară în contextul pandemiei COVID-19 să poată fi controlate corespunzător.
Redactor: Daniel Albu

Cele mai Accesate Articole