Înscrieri online la Școala Militară de Maiștri Militari. Perioada a fost prelungită

S-a prelungit perioada de înscriere online pentru Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale
Perioada de înscriere de la distanță, online, a candidaților, pentru învățământul militar postliceal de marină a fost prelungită până pe 29 aprilie 2020.
Toţi cei care doresc să înceapă procesul de recrutare trebuie să contacteze personalul birourilor informare-recrutare din cadrul centrelor militare de care aparțin cu domiciliul, la numerele de telefon și/sau adresele de  e-mail care pot fi descărcate accesând unul dintre următoarele link-uri:

https://bit.ly/33DgbJV
https://bit.ly/3brzI2M
shorturl.at/dekQX  şi  shorturl.at/OY369
Telefonic și/sau prin e-mail ori fax se vor obține informațiile solicitate și se vor transmite informațiile și documentele necesare înscrierii și/sau întocmirii dosarului de candidat, după caz.;
Pentru înscrierea în procesul de recrutare pentru admiterea la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale trebuie să trimiteţi un e-mail la biroul informare-recrutare de care aparțineți, cu datele de contact (adresă, număr de telefon), data nașterii, studiile absolvite sau în curs de absolvire și opțiunea voastră privind cariera militară (maistru militar de marină) si instituția de învățământ preferată, respectiv Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale.
Pentru anul școlar 2020-2021, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale scoate la concurs 123 de locuri, dintre care 101 destinate Ministerul Apărării Naționale.
Detalii găsiți și pe  www.smmmfn.ro
Până la încheierea stării de urgență, se suspendă activitatea de selecție a candidaților pentru cariera militară din cadrul centrelor zonale de selecție și orientare. Vă vom ţine la curent cu orice modificare apărută.
Sursa: Școala Militară de Maiștri Militari

Cele mai Accesate Articole