Proiect inedit la Constanța

Premieră în învățământul constănțean! S-a dat startul unui proiect de colaborare între Inspectoratului Școlar Județean si Teatrul de Stat Constanța.

Potrivit conducerii Inspectoratului, prin acest program se dorește atât sprijinirea elevilor în pregătirea pentru examenele naționale, cât și dezvoltarea personală a tinerilor.
Pe 31 martie, cu ocazia zilei naşterii poetului Nichita Stănescu, actorii Teatrului de Stat din Constanta au lansat trei episoade dedicate poeziilor sale, iar în perioada imediat următare vor fi prezentate și alte filme cu poezii din programa școlară, dar şi cu fragmente de proză.
Producțiile vor fi publicate pe canalul Youtube şi vor fi promovate pe pagina de Facebook a Teatrului de Stat Constanţa, precum și în rețeaua unităților de învățământ din județ. Nici elevii din ciclurile gimaziale și primare nu au fost uitați. De data aceasta, Inspectoratul Școlar Județean Constanța în parteneriat cu Centrul Multifuncțional Jean Constantin, pune la dispoziția elevilor, pe pagina de facebook a centrului, povești, avându-i ca autori pe Ion Creangă, Emil Gârleanu și Barbu Ștefănescu Delavrancea.
Redactot: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole