Video. Accident mortal în jud. Tulcea

O femeie în vârstă de 59 de ani și-a pierdut viață într-un accident care a avut loc astăzi pe DJ 222 între localitățile Sabangia și Agighiol.
La fața locului a fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD. Cadrele medicale au depus eforturi pentru salvarea victimei, însă din păcate fără succes.
”În jurul orei 08:30, Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină în urma unui apel prin intermediul sistemului unic pentru apeluri de urgență 112, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical victimei unui accident rutier produs pe DJ 222 între localitățile Sabangia și Agighiol.
În accident a fost implicat un autoturism, în care se afla conducătorul auto, o persoană de sex feminin, în vârstă de 59 de ani.
11 pompieri au intervenit cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă.
La scurt timp a sosit la locul evenimentului și elicopterul SMURD. Deși echipajul medical a făcut toate eforturile pentru salvarea victimei, a fost pronunțat decesul”, anunță ISU Tulcea.




În jurul orei 08:30, Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină în urma unui apel prin intermediul sistemului unic pentru apeluri de urgență 112, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical victimei unui accident rutier produs pe DJ 222 între localitățile Sabangia și Agighiol.În accident a fost implicat un autoturism, în care se afla conducătorul auto, o persoană de sex feminin, în vârstă de 59 de ani.11 pompieri au intervenit cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă.La scurt timp a sosit la locul evenimentului și elicopterul SMURD. Deși echipajul medical a făcut toate eforturile pentru salvarea victimei, a fost pronunțat decesul.
Publicată de ISU Tulcea pe Marţi, 28 aprilie 2020

Cele mai Accesate Articole