Accident mortal în Tulcea

Nu doar pandemia de coronavirus curmă vieți, ci și neatenția la volan. Un grav accident rutier a avut loc, marți dimineață, în județul Tulcea, pe drumul județean 222 între localitățile Sabangia și Agighiol.

Autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.
De asemenea, la fața locului a fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD. Cadrele medicale au depus eforturi pentru salvarea victimei, însă, femeia a intrat în stop cardio respirator și nu a mai putut fi salvată.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul.
Specificăm că, potrivit datelor statistice, de la începutul anului și până în present, în județul Tulcea s-au produs 14 accidente rutiere grave soldate cu decesul unui număr de 5 persoane și rănirea gravă a altor 13. Principalele cauze ale producerii accidentelor au fost conducerea sub influiența băuturilor alcoolice, viteza și distragerea atenției în timpul condusului.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole