Serviciul online ETAX extins la Năvodari, pentru plata în siguranță a taxelor

Primăria Năvodari anunță că , de astăzi, pune la dispoziția persoanelor fizice și juridice secțiunea PLATĂ ALTE TAXE în cadrul serviciului online ETAX, unde nu este necesară autentificarea cu user și parolă.

Secțiunea PLATĂ ALTE TAXE este utilă persoanelor fizice și juridice care au de achitat amenzi contravenționale ori alte taxe locale (eliberare autorizație de construcție, eliberare certificat de urbanism, eliberare certificat nomenclator stradal, taxă judiciară de timbru, taxă stare civilă, taxă pentru autorizație tramă stradală ș.a), pentru care deținerea unui cont de utilizator ETAX, cu user și parolă, nu este absolut necesară.
Efectuarea plăților online în secțiunea PLATĂ ALTE TAXE se face în doi pași simpli:
1. completarea câmpurilor din secțiune cu datele de identificare și selectarea tipului de plată (amendă/taxă)
2. atașarea documentului care să ateste datorarea sumei achitate (proces verbal, dispoziția de plată ș.a.)
Reamintim locuitorilor orașului Năvodari că sistemul electronic de plată ETAX este util atât pentru plata online a debitelor, cât și pentru consultarea listei taxelor și impozitelor locale datorate, a plăților efectuate, dar și pentru evidența clădirilor și terenurilor deținute pe raza orașului Năvodari, a mijloacelor de transport și a garajelor.
Plățile electronice prin serviciul online ETAX se fac în condiții de siguranță deplină. Mai multe informații găsiți pe pagina noastră de internet:  https://etax.primaria-navodari.ro/AmenziOnline
Sursa: Comunicat Primăria Năvodari

Cele mai Accesate Articole