Trafic restricționat pe A2 București-Constanța. Reparații la partea carosabilă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparaţii la partea carosabilă, pe toată perioada sezonului cald, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, traficul desfăşurându-se deviat, pe câte o bandă, în ambele direcţii, pe calea 1 (sensul către Constanţa), de la kilometrul 94 până la kilometrul 91+600 de metri.
Tot pe calea 1 (sensul către Constanţa), se circulă şi între kilometrii 144 şi 147 întrucât pe calea 2 au loc lucrări de frezare şi asfaltare.
Pe tronsonul kilometric 27 – 33, între localităţile Brăneşti, judeţul Ilfov şi Fundulea, judeţul Călăraşi, circulaţia rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa.
Din acest motiv, traficul rutier se desfăşoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.
Totodată, între kilometrii 17 şi 23 se circulă doar pe calea 2 (sensul către Bucureşti), întrucât pe calea 1 au loc lucrări de frezare şi asfaltare.
Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 130 – 139, traficul este deviat de pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti) şi calea 1 (Bucureşti – Constanţa), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, pentru efectuare de lucrări la carosabil, având ca termen de finalizare 25.05.2020.

Cele mai Accesate Articole