Tablete pentru copiii din Năvodari

După modelul din comuna Peștera și la Năvodari autoritățile locale iau măsuri pentru copii care nu au acces la platformele online.

Prin urmare, conducerea Primăriei a decis să direcționeze o parte din banii destinați anumitor evenimente, care nu vor mai avea loc anul acesta, către achiziționarea de tablete pentru copii.
Materialele și echipamentele necesare vor fi achiziționate de școli și vor rămâne în gestiunea acestora, care vor decide cum să le folosească și cine are nevoie de ele cu adevărat.
De asemenea, tot prin această rectificare, școlile vor primi bani pentru asigurarea materialelor de dezinfecție și protecție în vederea întoarcerii la cursuri a elevilor din anii terminali. Banii alocați unităților școlare provin din fondurile destinate organizării evenimentului Zilelor Orașului Năvodari.
Reamintim că, la începutul lunii aprilie conducerea primăriei din Peștera a decis să anuleze evenimentul „Ziua Comunei”, dar şi cel dedicat copiilor de 1 iunie, iar din banii respectivi a cumpărat tablete pentru elevi şi profesori.
Sursa: https://www.tvlitoral.ro/tablete-pentru-copiii-din-navodari/
Articolul Tablete pentru copiii din Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole