Video. Român prins la frontieră cu droguri de mare risc

Poliţişti de frontieră din cadrul P.T.F. Borș – I.T.P.F. Oradea au descoperit cantitatea de aproximativ 90 de grame de substanţă pulbere, suspectă a fi amfetamină, ascunsă asupra unui cetăţean român și în interiorul autoturismului pe care îl conducea.
În data de 19.05.2020, în jurul orei 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Bihor, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în România, cetățeanul român J.S., în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza județului Timiș.
În buzunarul stâng al bluzei bărbatului, sub scaunul pasagerului dreapta față și sub bancheta din spate, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe plicuri cu substanță pulbere de culoare albă, învelite în folie de aluminiu. Şoferul a declarat că este vorba de substanțe interzise, precizând că este consumator ocazional de droguri.
Drept urmare, persoana în cauză a fost condusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.
În urma inventarierii substanței descoperite, a rezultat cantitatea de aproximativ 90 de grame substanță pulbere de culoare albă, susceptibilă a fi amfetamină – drog de mare risc, care a fost ridicată în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de mare risc, fără drept  şi  cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu  fără drept,  iar dosarul a fost înaintat parchetului competent pentru soluționare – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea care a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului.
https://www.politiadefrontiera.ro/files/video/barbat-descoperit-la-p-t-f-bors-cu-droguri-de-mare-risc-asupra-sa.mp4
Sursa: Poliția de Frontieră

Cele mai Accesate Articole