ISJ Constanța organizează Târgul Ofertelor Educaționale 2020-2021. Promovare online

În perioada 25 – 29 mai 2020, Inspectoratul Școlar Județean Constanța prezintă prima ediție ONLINE a Târgului Ofertelor Educaționale 2020 – 2021, sub același slogan – Alege EDUCAȚIA! Este calea către viitorul tău.
Toate unitațile de învățământ liceal, profesional, dual și postliceal din judet își vor deschide porțile virtuale și vor promova oferta educatională online, atât pe site-ul propriu, cât și p e site-ul ISJ Constanța.
Elevii și părinții, persoanele interesate vor putea interacționa în același mod cu reprezentanții unităților de învățământ participante la noua formă de prezentare a Târgului din acest an.

Opțiunile școlare ale elevilor de clasa a VII-a și a VIII-a vor putea fi cunoscute tot online, prin Chestionarele pregătite de organizatori.
De asemenea, și optiunile pentru continuarea studiilor după clasa a XI-a învățământ profesional sau după absolvirea liceului vor fi cunoscute prin aplicarea online a chestionarelor specifice.
Săptămâna de promovare a ofertelor educaționale se subscrie atât strategiilor de promovare ale MEC și ISJ Constanța, cât și Săptămânii europene a competențelor profesionale – European Skills Week, eveniment în derulare pe tot parcursul anului 2020. Reamintim că târgurile constănțene organizate în ultimii ani, inclusiv cele dedicate în mod special învățământului profesional și dual, au primit marca europeană de calitate, fiind conectate cu evenimente europene de gen.
În aceeași perioadă, se va publica Ghidul admiterii 2020 – 2021, conținând atât planurile de școlarizare ale tuturor unităților de învățământ liceal, profesional, dual și postliceal, de stat și particular, pentru învățământul de masă și special, din județul Constanța, cât și detalii referitoare la calendarul și etapele de înscriere în clasa a IX-a a absolvenților de clasa a VIII-a.
Sursa: ISJ Constanta

Cele mai Accesate Articole