Neversea și Untold se amână pentru anul viitor

Dezamăgire profundă pentru împătimiții marilor festivaluri de muzică, din România. Cu toate că organizatorii unor astfel de evenimente au tras speranța, până în ultimul moment, situaţia din ţara noastră nu le mai permite desfăşurarea acestora în 2020.


”Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea și siguranța tuturor românilor, luăm decizia de a amâna UNTOLD și NEVERSEA din acest an, pentru anul 2021. Este o situație extrem de grea pentru noi toți, suntem cu toții cuprinși de tristețe, însă, așa cum ne-am asumat de fiecare dată, trebuie să punem pe primul loc siguranța tuturor, pentru a ne putea reîntâlni sănătoși și mai puternici în 2021. “, au transmis organizatorii

Decizia a fost luată ca urmare a  faptului că Ministerul Culturii a trimis în Parlament un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020.

“În condițiile în care s-ar putea păstra pe parcursul întregii veri măsurile de protecție, cum ar fi distanțarea socială, număr limitat la câteva sute de oameni care se pot strânge la un loc, devine imposibil să vă oferim experiența de festival pe care știm că o așteptați și pe care o meritați.”, au precizat reprezentanții festivalului

Cu toate acestea, fanii Neversea şi  Untold au posibilitatea de a-şi transforma abonamentele şi biletele cumpărate în acest an în abonamente şi bilete Anytime, care le garantează accesul la una din următoarele trei ediţii, la alegere. Totodată, cei care nu doresc asta, pot opta şi pentru varianta returnării banilor plătiţi. De asemenea, și ediţiile din acest an ale festivalurilor Electric Castle şi Jazz in the Park au fost amanate pentru anul viitor.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole