Scandal de amploare în Valu lui Traian

Localitatea Valu lui Traian s-a aflat zilele trecute în centrul unui scandal de amploare între două familii. Mai multe persoane printre care și un polițist local din comună au năvălit peste familia unui angajat de pază.

Totul din cauza unei case pe care primii au cumpărat-o de la cei din urmă. A fost întocmit un dosar penal, iar agresorii riscă să ajungă în spatele gratiilor.
Scandalul a pornit de la o casă pe care cumnata agentului de pază a vândut-o polițistului local. Casa este în aceeași curte cu locuința agentului de pază care după ce a avut loc vânzarea a făcut un gard intre cele două immobile. Asta a făcut ca, polițistul local să rămână fără acces la stradă.
Timp de câteva luni cele două familii s-au certat. Însă acum totul a degenerat și s-a ajuns la bătaie.
După ce și-au terorizat victimele agresorii s-au făcut nevăzuți. Agentul de pază, mama și fratele acestuia au ajuns la spital, însă rănile nu au fost grave și au fost externați.
Dacă vor fi găsiți vinovați agresorii riscă să ajungă în spatele gratiilor, iar polițistul local va fi cercetat disciplinar la serviciu și riscă să fie dat afară.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole