Ludovic Orban, în vizită de lucru în Brăila şi Galaţi

Premierul Ludovic Orban a efectuat, miercuri, o vizită de lucru în judeţele Brăila şi Galaţi, împreună cu ministrul Economiei, Virgil Popescu, şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Cu această ocazie, șeful Executivului de la București a vizitat Şantierul Naval Brăila.
Orban a menţionat că, la Şantierul Naval Brăila, se realizează modulele pentru podul peste Dunăre din localitate, după modelul unui şantier naval din Italia care a confecţionat modulele pentru Podul de la Genova.
Premierul Ludovic Orban a susținut că Executivul de la București priveşte cu “mare atenţie” ceea ce se întâmplă în domeniul construcţiei şi reparaţiei de nave.
Dintre toate şantierele navale care existau înainte de 1989, doar Şantierul de la Olteniţa şi-a încetat activitatea. În rest, toate celelalte, indiferent că este vorba despre Tulcea, Brăila, Galaţi, Mangalia, Turnu Severin, Orşova, îşi continuă activitatea.
Vizita de astăzi a premierului României a inclus și deplasarea la șantierul Podului de peste Dunăre, la Brăila, unde a fost informat cu privire la stadiul lucrărilor de execuție a acestui obiectiv, al realizării drumului expres Brăila-Galați și al variantei ocolitoare a municipiului Galați.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole