Năvodari. Primăria a suspendat activitatea directă cu publicul, pentru mai multe compartimente

Primăria Năvodari anunță că astăzi a fost reluată activitatea și în sediul de pe strada Dobrogei.
În clădire au fost efectuate lucrări de dezinfecție după ce o angajată a fost confirmată că noul coronavirus. Timp de o săptămână nu se va lucra însă direct cu publicul.
”După finalizarea acțiunii de dezinfecție și în urma consultării cu reprezentanții DSP Constanța, s-a dispus reluarea activității, însă relația cu publicul se va efectua, ca măsură de precauție, timp de o săptămână, doar prin intermediul online, telefonic și prin poștă.
Măsura este valabil ă doar pentru compartimentele care funcționează în sediul din Str. Dobrogei: Urbanism, Autoritate Tutelară, Investiții, ADPP, Juridic, Resurse Umane, Registratură și Registrul Agricol.
Activitatea cu publicul în celelalte sedii ale Primăriei, inclusiv Taxe și Impozite, se va desfășura ca și până acum, fără alte restricții suplimentare, programul cu publicul rămânând neschimbat.

Ancheta epidemiologică a DSP a stabilit care sunt contacții direcți ai colegei infectate, fiind dispusă autoizolarea acestora la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile”, menționează Primăria Năvodari.
 

Cele mai Accesate Articole