Investiții importante la Creșa nr. 20 din Năvodari

Primăria Orașului Năvodari a alocat în acest an fonduri semnificative pentru Creșa nr. 20. Investiția în valoare totală de 255.000 de lei vizează ample lucrări de reparații la acoperișul creșei, precum și dotarea cu mobilier nou, aparatură și articole profesionale de bucătărie.

„Din grijă față de copiii care ne vor călca din nou pragul creșei și din dorința de a le oferi servicii calitative și condiții îmbunătățite pent ru desfășurarea activității, Primăria Năvodari a investit în acest an sume importante pentru Creșa nr. 20. Ne bucurăm că am reușit, în aceste zile, să amenajăm o bucătărie modernă cu piese noi de mobilier, aparatură profesională și articole de bucătărie de cea mai bună calitate. Datorită acestor investiții importante direcționate către creșă, a fost posibilă totodată suplimentarea și înlocuirea dulapioarelor pentru copii, precum și achiziționarea de piese noi de mobilier pentru cabinetul medical, în conformitate cu prevederile legale din domeniu. După 12 ani în care Creșa nr. 20 a beneficiat anual de mici achiziții și reparații, ne bucurăm că anul 2020 se traduce în investiții semnificative pentru creșa din orașul nostru”, a declarat viceprimarul orașului Năvodari, Liliana Mară.


Bucătăria Creșei nr. 20 a fost dotată anul acesta cu un aragaz profesional nou cu șase focuri și cuptor alimentare gaze naturale, frigider nou pentru legume și fructe, dulapuri pentru depozitare veselă, vase și ustensile de gătit, precum și vase și tacămuri noi pentru servirea mesei copiilor. Toate articolele de bucătărie achiziționate sunt profesionale, confecționate din materiale calitative, menite a rezista procesului zilnic de igienizare și dezinfectare la temperatură ridicată.
Din dorința de a spori confortul copiilor și de a le crea un microclimat adecvat atât în dormitor, în perioada de somn, cât și în camera de joacă, Creșa nr. 20 din Năvodari va fi dotată anul acesta și cu jaluzele și perdele noi, menite a le înlocui pe cele existente aflate într-o stare avansată de deteriorare.
În aceste zile, la Creșa nr. 20 din Năvodari au fost demarate și ample lucrări de reparații la acoperișul unității, care s-a deteriorat de-a lungul timpului din cauza pătrunderii infiltrațiilor apei de ploaie.
Sursa: https://www.facebook.com/primarianavodari

Articolul Investiții importante la Creșa nr. 20 din Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole