Traficanți de droguri din București, prinși la Constanța

Trei bărbați din București, care  vindeau droguri pe litoral,  au fost prinși de DIICOT Constanța.
Potrivit anchetatorilor, ei le ofereau consumatorilor diferite tipuri de droguri, printre care cocaină, ecstasy şi canabis.
”Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța, au efectuat 2 percheziții domiciliare la persoane bănuite de de trafic de droguri de risc și mare risc. 3 bărbați au fost reținuți.
La data de 1 iulie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au surprins în flagrant delict 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 31 de ani, în timp ce ar fi avut asupra lor 40 de comprimate de MDMA și cocaină.
Ulterior, în urma celor două percheziții domiciliare, în București, au fost ridicate 37 de comprimate de MDMA și amfetamină, aproximativ 698 de grame de cannabis, 66 de semințe de cannabis, 18 grame de rezină de cannabis, 15 grame de MDMA, 2 cântare electronice și  3 grindere.
De asemenea, au mai fost indisponibilizate și 2 laptopuri, 1 video recorder, 5 telefoane mobile, precum și peste 18.800 de lei, 900 de euro, 2.300 de dolari și 50 de lire.
Persoanele în cauză au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, menționează Poliția Română.
 
 

Cele mai Accesate Articole