Cum Sa Slabesti Rapid Cu Dieta Rapida – 1kg Pe Zi Cu Cura de Slabire (2020)



Care este cea mai bună Dieta Rapidă?



Cea mai bună dietă în general:  Dieta Rina



„Prin organizarea excepțională a meselor cu deosebit de puțin efort, puteți ajunge la cea mai bună și sănătoasă versiune a dumneavoastră doar urmând dieta Rina!”



Cea mai permisivă dietă:  Dieta Dukan



„Dieta Dukan nu este doar o dietă, este un stil de viață disciplinat și sănătos, care dă dovadă de determinare și respect față de o alimentație sănătoasă!”



Cea mai nutritivă dietă:  Dieta Disociată



„Disciplina de a consuma corect alimentele este o artă: silueta dumneavoastră va arăta mai bine ca niciodată doar cu dieta disociată!”



Cea mai populară dietă printre sportivi:  Dieta Balerina



„Eleganța și misterul ce învăluie balerinele și-au lăsat, în sfârșit secretul dezvăluit: dieta Balerina va fi cel mai bun aliat al siluetei perfecte!”



Cea mai ușoară dietă de ținut:  Dieta Mediteraneană



„Un adevărat stil de viață sănătos care ține departe bolile organismului dumneavoastră, dieta mediteraneană este remediul perfect pentru o inimă sănătoasă!”



Cea mai recomandată de către nutriționiști:  Dieta Daneză



„Corpul dumneavoastră va deveni puternic și sănătos datorită dietei daneze bogate în proteine!”



Cea mai populară dietă printre vedete:  Dieta Keto



„Dieta care a revoluționat planul nutritiv prin introducerea conceptului de cetoză a organismului este aici să vă ajute să atingeți într-un mod cât mai sănătos silueta perfectă!”



Cea mai bună dietă detoxifiantă a organismului:  Dieta cu Lămâie



„Eliminarea toxinelor nu a fost niciodată mai ușoară decât în urmarea dietei cu lămâie”



Cea mai bine structurată dietă:  Dieta Militară



„Cu o precizie militară și cu o eficiență pe măsură, această dietă are rezultate garantate!”



Cea mai puțin costisitoare dietă:  Dieta Cu Cartofi Și Iaurt



„Dieta care uimește atât prin simplitatea ei, cât și prin eficacitatea acesteia, dieta cu cartofi și iaurt este exact ceea ce aveți nevoie dacă vă plac lucrurile simple!”



Cea mai rapidă dietă:  Dieta cu Hrișcă



„Sățietate pentru o perioadă îndelungată de timp și inhibarea poftei de mâncare sunt doar două dintre efectele miraculoase ale acestei diete!”



Cea mai diversificată dietă:  Dieta Indiană



„Dacă preferați bucătăria indiană această dietă este perfectă pentru dumneavoastră!”



Dieta Rapidă – Recomandările noastre



Cea mai bună dietă în general: Dieta Rina







O dietă de slăbit este Rina, dietă ce nu are restricții calorice: puteți mânca burgeri, pizza, prăjituri și multe alte delicii, cât timp urmați regulile care se referă la cum și când să consumați aceste alimente.



Din punct de vedere științific, dieta de slabire Rina se concentrează pe incapacitatea corpului uman de a procesa mai multe feluri de mâncare deodată. Acesta este motivul pentru care dieta rapida Rina de 90 de zile disociază mâncarea în 4 zile diferite: în prima zi se vor consuma proteine, în a doua zi se vor consuma amidonoase, în a treia zi carbohidrați, iar în a patra zi se vor consuma vitamine.



Cea mai permisivă dietă: Dieta Dukan







Această dieta rapida se deosebește de alte diete de slabire rapida bazate tot pe un aport scăzut de carbohidrați prin faptul că nu este permis consumul grăsimilor în cantități mari. Principiul de bază al acestei diete este faptul că grăsimile au efecte negative mult mai pronunțate asupra organismului decât carbohidrații și prezintă un pericol pentru sănătatea dumneavoastră.



Majoritatea caloriilor și a nutrienților din dieta Dukan provin din proteine, care sunt mult mai sățioase decât carbohidrații și au mult mai puține calorii decât grăsimile. În plus, pe lângă reteta de slabit, acest plan nutrițional încurajează și o formă ușoară de activitate fizică, în mod special mersul sau plimbările cu bicicleta.



Cea mai nutritivă dietă: Dieta Disociată







Principala regulă a acestei diete disociate este că puteți consuma doar alimente care aparțin unei anumite categorii de mâncare în cadrul unei mese. Puteți ține această dietă în numeroase feluri, fie consumând alimente din aceeași categorie de mâncare în cadrul unei mese, fie pe parcursul unei zile întregi, fie împărțind ziua în anumite perioade de timp în care alegeți categoria de alimente pe care o veți consuma.



Dieta rapida disociată constă în mai multe categorii de mâncăruri ce nu trebuie combinate: fructe la mic dejun, legume, carbohidrați, carne, pește, amidon la prânz și cina. Cina nu trebuie să depășească ora 20.



Cea mai populară dietă printre sportivi: Dieta Balerina







Dieta rapida Balerina are la bază un regim alimentar cu un aport caloric scăzut și cu alimente care sunt foarte bogate în proteine. Modul de acționare a acestei diete este faptul că balerinele au nevoie să se mențină în formă, dar și să aibă suficientă energie pentru a dansa. Deci aceasta conține alimente specifice cum ar fi ou fiert, paine prajita, carne de pasăre, fasole verde, cartofi, afine, pește și alte alimente care au un aport proteic ridicat.



Ideea pe care se bazează această dietă este să vă ofere un aport debordant de energie fără să vă afecteze greutatea în mod negativ.



Cea mai ușoară dietă de ținut: Dieta Mediteraneană







Acestă dietă nu a fost creată ca un plan nutrițional de pierdere în greutate, de fapt, nu a fost creată deloc, dieta mediteraneană reprezintă un stil de viață al oamenilor care locuiesc în regiunile apropiate de Marea Mediterană și a avut o evoluție naturală de-a lungul timpului.



Se consumă în mod special fructe, mai ales la mic dejun, legume, paine prajita (integrală) și alte cereale, cartofi, leguminoase, nuci și semințe la prânz. Uleiul de măsline este principala sursă de grăsimi, iar produsele lactate, ouăle, peștele și puiul se consumă în cantități mici, mai ales la cina.



Apa e un aliment indispensabil și trebuie consumat mereu.



Cea mai recomandată de către nutriționiști: Dieta Daneză







Dieta rapida Daneză este o metodă excelentă pentru a pierde greutatea acumulată în plus, dar și pentru detoxificarea organismului. Este o dietă extrem de eficientă și de multe ori duce la pierderea a mai mult de 10 kilograme în doar 13 zile.



Alimentele și lichidele pe care le veți consuma vor crește rata metabolică. Ou fiert, paine prajita, carne slabă sau carne de vită la mic dejun, prânz sau cina sunt extrem de bogate în proteine și necesită mai multă energie de procesare decât conține ele.



Acest lucru, combinat cu un aport scăzut de carbohidrați obligă organismul uman să utilizeze mai bine resursele depozitate în țesutul adipos pentru a produce energie.



Cea mai populară dietă printre vedete: Dieta Keto







Dieta rapida Keto este un plan nutrițional cu un conținut destul de bogat în grăsimi, cu un aport mediu de proteine și unul minim de carbohidrați. Aportul dumneavoastră de nutrienți ar trebui să fie compus în jur de 70% grăsimi, 25% proteine și doar 5% carbohidrați.



Dieta Ketogenică vă poate ajuta să pierdeți mult mai multe kilograme în primele 3–6 luni de la urmarea acesteia decât alte diete. Acest lucru poate fi din cauza faptului că necesită mai multe calorii să transforme grăsimea în energie decât sunt necesare pentru transformarea carbohidraților în energie. De asemenea, o dietă bogată în grăsimi și proteine vă poate satisface senzația de foame pentru un timp mai îndelungat, deci veți mânca, astfel, mai puțin.



Paine prajita la mic dejun, o cina ușoară ar fi chiar indicat în cadrul acestei diete.



Cea mai bună dietă detoxifiantă a organismului: Dieta cu Lămâie







Dieta rapida cu lămâie este un program de slăbire destul de dificil, însă are multiple beneficii asupra organismului, inclusiv accelerarea proceselor metabolice de la nivelul celulelor din țesuturile corpului dumneavoastră, dar și sporirea regenerării acestora și al procesului de revitalizare al organismului.



Un pahar de apa cu lămâie sau ceai consumat pe parcursul zilei vă poate ajuta să pierdeți în greutate și să vă mențineți stare de sănătate prin accelerarea metabolismului. Tot ceea ce veți avea nevoie va fi puțină determinare, 14 zile de urmare a dietei cu lămâie la mic dejun, la cina și viața dumneavoastră se va schimba în totalitate.



Cea mai bine structurată dietă: Dieta Militară







Dieta rapida Militară creează un deficit caloric important în organismul dumneavoastră, acest lucru înseamnă că organismul dumneavoastră are nevoie de mai multe calorii pentru a funcționa optim decât consumați dumneavoastră pe parcursul zilei, la mic dejun, prânz sau cină.



Pe parcursul acestei diete, veți urmări un plan strict de mese timp de trei zile la rând. În prima zi veți avea un buget de 1400 de calorii, în a doua zi acesta va scădea la 1200, iar în a treia zi își va atinge minimul de 1100 calorii.



Pentru următoarele patru zile, vă este permis să consumați orice doriți, însă trebuie să vă încadrați într-un buget de 1500 de calorii sau mai puțin pentru a avea cele mai bune rezultate.



Ou fiert la mic dejun, fără paine prajita, carne simplă la cina, apa, ceai verde sunt doar câteva sugestii de cum se poate organiza dieta.



Cea mai puțin costisitoare dietă: Dieta Cu Cartofi Și Iaurt







Această dietă rapida implică un consum exclusiv de cartofi fierți și de iaurt timp de 5 zile. Dieta garantează pierderea a cel puțin 5 kilograme în doar 5 zile. Amidonul din conținutul structurii cartofilor oferă minimul caloric necesar corpului uman. Când acesta intră în contact cu apa, amidonul se umflă și dă o senzație de sațietate, inhibând pofta de mâncare.



Lucrul care stă la baza dietei cu cartofi și iaurt, alimente consumate și la mic dejun și la cina, este faptul că pofta de mâncare va fi diminuată, iar dumneavoastră vă veți simți ușori, digestia fiind îmbunătățită. De asemenea, dieta are și un ușor efect de detoxifiere, toxinele din organism fiind eliminate pe parcursul urmării acestei diete.



Cea mai rapidă dietă: Dieta cu Hrișcă







Hrișca este un aliment uimitor în ceea ce privește atingerea greutății ideale. Hrișca are o structură bogată în proteine, iar conform cercetătorilor științifici proteinele sunt esențiale într-o dietă rapida eficientă pentru că oferă o senzație de sațietate pentru mai mult timp, având și un conținut caloric scăzut.



Meniul care trebuie urmat în această dietă este extrem de simplu: puteți mânca oricât de mult terci de hrișcă vă doriți timp de 14 zile. Pentru ca această dietă să funcționeze este vital să consumați 1 pahar de hrișcă zilnic. Puteți adăuga fructe proaspete sau uscate în terciul de hrișcă, la mic dejun sau cina.



Cea mai diversificată dietă: Dieta Indiană







Secretul acestei diete constă în alimentele pe care se bazează. Dieta Indiană urmărește un plan nutrițional astfel încât metabolismul dumneavoastră să fie accelerat și să fie facilitată eliminarea toxinelor din organismul dumneavoastră, printr-un proces ușor de detoxifiere.



Alimentele permise în această dietă rapida au fost alese astfel încât să ardă mai multe calorii decât au, evitând astfel depozitarea grăsimilor în organism. După doar 7 zile, organismul are un metabolism și un sistem digestiv regenerat, vă veți simți mai ușor, veți avea mai multă energie și veți fi în formă maximă!



Hidratarea cu apa, ceai verde nu ar trebui să lipsească.



Cum să slăbești rapid când ții Dieta Rapidă?



1.Determinarea este cheia!



În orice dietă rapida veți urma, va fi necesară puțină răbdare și perseverență din partea dumneavoastră și vă garantăm că rezultatele nu vor întârzia să apară! Este important să respectați planul nutrițional al dietelor și să consumați o cantitate mare de lichide, apa, ceai verde și veți ajunge, cu siguranță , la silueta perfectă!



2.Nu vă dați bătuți!



Se poate ca uneori să cădem pradă tentațiilor culinare și să trișăm pe parcursul dietei, acest lucru nu este plăcut, însă s-a întâmplat fiecăruia dintre noi! Este important să vă asumați greșeala și să nu o repetați, de asemenea, este important să nu vă lăsați purtat în senzația de vină care uneori tinde să devină copleșitoare. Perseverența este secretul succesului!



Dieta Rapidă – Păreri de pe Forum Pentru Slăbire Rapidă



Ioana Stavre



„Viața mea a luat o întorsătură importantă atunci când am descoperit dieta Rina, până atunci nu știam cum să mănânc sănătos. Cu această dietă eficientă, am reușit să slăbesc 17 kilograme, prietenii mei îmi spun că sunt de nerecunoscut, iar eu mă simt mult mai încrezătoare în propriile mele forțe.



Recomand tuturor această dietă, este foarte ușor de ținut, iar rezultatele nu vor întârzia să apară!”



Maria Traian



„Dieta Disociată o țin de aproape un an, este un stil de viață pe care l-am adoptat și cu ajutorul ei am slăbit 13 kilograme și starea mea de sănătate s-a ameliorat, mă simt din nou tânără și frumoasă, iar articulațiile nu mă mai dor!



Dieta Disociată este o dietă extrem de simplă de ținut și o recomand din tot sufletul!”

Cele mai Accesate Articole