Prințul Paul dat în urmărire generală

Prințul Paul a fost dat în urmărire internațională, după ce a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa. Politistii au mers la locuinta sa pentru a pune în executare mandatul de încarcerare si nu l-au gasit acasa.

Poliţia l-a căutat seara trecuta  la vila sa din București pe Prinţul Paul, pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoare, în urma sentineti din dosarul retrocedării ilegale a Fermei Regale Băneasa și a Pădurii Snagov.
Oamenii legii si-au dat seama dupa câteva minute, ca berbatul nu este la dominciliu. Alteta Sa in varsta de  72 de ani a apărut pe site-ul Poliției Române, la persoane urmărite. Conform oamenilor legii, Prințul Paul este acuzat de trafic de influență și luare și dare de mită.

„Cu privire la persoana condamnată la pedeapsa cu închisoarea, având în vedere că nu a fost găsită la domiciliu, se demarează procedura punerii în urmărire. Se demarează activitatea de obținere a mandatului european de arestare și implicit a urmăririi internaționale”

Surse judiciare au susținut că soția sa, prințesa Lia, a refuzat să dea detalii cu privire la locul în care se află Prințul.
Pe lista celor condamnați se mai află omul de afaceri Remus Truică, care a primit 7 ani cu executare, Dan Andronic  cu 3 ani cu suspendare, precum și foștii consilieri ai lui Călin Popescu Tăriceanu, Benjamin Steinmetz și Tal Silberstein, care au primit câte cinci ani de închisoare. Omul de afaceri Remus Truică a fost ridicat de poliţişti, ieri, din  locuinţa sa din Snagov, pentru a fi încarcerat.
Redactor: Larisa Hogea
Articolul Prințul Paul dat în urmărire generală apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole