Subvenție la căldură, pentru constănțeni

În fiecare iarnă, statul acorda ajutoare pentru încălzire familiilor și persoanelor singure cu venituri reduse. Și în acest sezon, cei care se încălzesc fie cu energie termică furnizată în sistem centralizat, gaze naturale,  energie electrică sau cu un anumit tip de combustibil solid beneficiază de sprijin pentru încălzirea locuinței.

Ca în fiecare iarnă, autorităţile locale se mobilizează pentru a acorda ajutoare de încălzire familiilor şi persoanelor singure, cu venituri reduse. Din această săptămână, constănțenii pot depune cererile și declarațiile pe proprie răspundere pentru a beneficia de ajutorul de încălzire a locuinței și pentru suplimentul de energie
Dosarele pentru obținerea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței pot fi depuse la  Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu, nr. 4, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 14.00 sau on-line la adresa de e-mail: ajutoareincalzire@dgas-ct.ro.
Termenele lunare de depunere a solicitărilor noi de ajutor de încălzire sunt până pe data de 20 a fiecărei luni pentru a putea fi luați în evidență cu luna respectivă. Pentru a beneficia începând cu luna noiembrie, cererile se depun până pe data de 20 noiembrie inclusiv.
Redactor: Oana Jărloianu
Articolul Subvenție la căldură, pentru constănțeni apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole