Casa din filmul “Singur acasă”, de închiriat

Casa din filmul „Singur acasă” poate fi închiriată pentru o noapte. Puteți retrăi momentele de neuitat din producția îndrăgită atât de copii cât și de cei mari, pentru minimum 25 de dolari, pe noapte. Dacă vă numărați printre împătimiții peliculei, nu mai stați pe gânduri, căci oferta este valabilă doar pe 12 decembrie, pentru a marca relansarea îndrăgitului  film.
Casa familiei McCallister se află într-o  suburbie a orașului Chicago. Este aceeași locuință unde s-a filmat cel mai cunoscut film de Crăciun ”Singur acasă” sau ”Home alone”, comedie lansată pe 16 noiembrie 1990.
Casa cu trei etaje este disponibilă pentru patru persoane, doar pentru noaptea 12 decembrie. Licitația pentru cazarea de o noapte pornește de la 25 de dolari, plus taxe și începe marți, pe 7 decembrie, la ora 11:00.
Conform descrierii platformei, oaspeții de o noapte vor găsi în casă atmosfera din filmul de sărbători din 1990: brad perfect împodobit, tapet colorat, paturi cu baldachin, cină la lumina lumânării, statuia din fața casei, chiar și o tarantulă.  Regulile acestei cazări impun respectarea strictă a regulilor locale referitoare la COVID-19. Oferta face parte dintr-o promoție a sezonului de vacanță a noului remake Disney, „Home Sweet Home Alone”.
Casa din film s-a vândut cu 1,5 milioane de dolari în 2012.
Redactor: Larisa Hogea
Articolul Casa din filmul “Singur acasă”, de închiriat apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole