Colegiu din Constanța decorat de președintele țării

Colegiul național Mircea Cel Bătrân din Constanța a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis.  Prestigiosul colegiu a primit Medalia Comemorativă “Centenarul Războiului pentru Întregirea Neamului”. De ziua Națională, Preşedintele a semnat o serie de decrete de decorare pentru  mai multe instituţii din cultură, educaţie şi apărare.

Excelență, performanță și rezultate deosebite. Sunt doar câteva dintre calitățile care recomandă Colegiul Național Mircea cel Bătrân atât în țară cât și peste hotare.  Fiecare clasă se mândrește cu elevi olimpici, care au dus numele Constanței în topul clasamentelor, la diferite concursuri și olimpiade. Este și cazul lui Ingrid, o elevă de clasa a 11-a. Își dorește să devină medic și totodată este  pasionată de literatură.
Atât ea cât și colega ei, Elena, profită de fiecare ocazie pentru a participa la concursuri.
De ziua Unirii, colegiul a fost decorat.  Medalia comemorativă a fost oferită de Klaus Iohannis  în amintirea elevilor mirciști, care încă de acum un secol au contribuit la dezvoltarea României.
Iar în ciuda diferitelor perioade tulburi ale istoriei, colegiul a reușit să fie mereu un etalon al performanței.
Preşedintele Klaus Iohannis a decorat, cu prilejul Zilei Naţionale a României, mai multe cadre medicale, membri ai corpului didactic şi reprezentanţi ai societăţii civile.
Reporter: Roxana Dumitrică ; Imagine: George Dima
Articolul Colegiu din Constanța decorat de președintele țării apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole