7 locuințe mistuite de flăcări

Incendiu puternic la mai multe barăci din Constanța. Flăcările au pornit de la o lumânare lăsată nesupravegheată și au făcut scrum 7 locuințe dintr-un cartier situat la periferie. 30 de pompieri cu 6 mașini de intervenție s-au chinuit 5 ore să stingă focul, însă în zadar. Casele din lemn au ars ca niște torte. În prag de iarnă, 7 familii vor trebui să-și găsească acum un acoperiș deasupra capului.

Când pompierii au ajuns la fața locului, casele ardeau puternic iar coloana de fum se vedea de la câțiva kilometri. Toți locatarii au fost evacuați  din zonă, pentru că buteliile de aragaz din casele în flăcări puteau să explodeze oricând.
Un bărbat a fost scos pe brațe, cu arsuri ale căilor respiratorii. A fost intubat și dus în stare gravă la spital. Alți locatari au suferit atacuri de panică.
Casele cuprinse de flăcări erau spate în spate și focul s-a întins în câteva zeci de minute la toate gospodăriile. În scurt timp au apărut și problemele, spre disperarea locatarilor.
După 5 ore de luptă cu focul, incendiul a fost stins. 7 familii nevoiașe au rămas acum, în prag de sărbători fără acoperiș deasupra capului. Culmea este că reporterii știrilor Litoral Tv, au fost în zona mistuită de flăcări în urmă cu o săptămână și au discutat cu oamenii care se temeau tocmai de un incendiu, din cauza faptului că nu există surse de căldură, legale și că fiecare se încălzea cum putea.
Polițiștii și pompierii cercetează acum cine se face vinovat de tragedie și cum a fost posibil un asemenea dezastru.
Reporter: Cristina Niță ; Imagine: Ionuț Constantin
Articolul 7 locuințe mistuite de flăcări apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole