Jucărie cu mesaje periculoase, retrasă din SUA

Nu puține sunt ajutoarele moșului care au pornit deja în căutarea cadourilor perfecte! Atenție însă, dacă v-ați gândit să comandați daruri pentru cei mici, de peste hotare. O femeie din Canada, care a cumpărat pentru nepoata ei o jucărie de Crăciun a descoperit că micul cactus dansator care cântă rap are în repertoriu o melodie cu versuri explicite despre consumul de cocaină și depresie.
Tot ce și-a dorit femeia din imagini a fost să-i cumpere micuței o jucărie educativă. A trait un șoc, atunci când s-a decis să asculte versurile cactusului dansator care cântă în engleză, spaniolă și poloneză în timp ce se mișcă în ritmul pieselor.
Melodia îi aparține rapperului polonez Cypis și face referire la consumul de droguri, sinucideri și depresie. Artistul spune că nu știa că piesa este folosită pentru o jucărie și s-a declarat „dezgustat” de această situație. Compania din Statele Unite ale Americii a anunțat că va renunța la vânzătorul terț care comercializează aceste jucării.  Femeia din Canada nu este însă prima care a descoperit că jucăria cântă versuri despre cocaină. În luna iulie, o femeie vorbitoare de poloneză din Taiwan a descoperit același lucru când a cumpărat cactusul dansator. Jucăria este disponibilă cel puțin din decembrie 2020. Deocamdată nu este clar cine produce aceste jucării.
Redactor: Larisa Hogea
Articolul Jucărie cu mesaje periculoase, retrasă din SUA apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole