Săltat de mascați după o postare pe o rețea de socializare

Suprinză cu cătușe în zorii zilei pentru un  individ din Constanța. Bărbatul a fost săltat de mascați după ce a postat pe o rețea de socializare un filmuleț în care înjură și amenință un polițist de la Secția 5.

Acesta este filmulețul în care tânărul de 25 de ani, cunoscut personaj din lumea interlopă din Constanța  adresează injurii și amenințări la adresa unui polițist din cadrul Secției 5. Pare însă că cei doi au un conflict mai vechi și chiar se cunosc. Individul îl invită pe polițist să vină acasă la el dacă are curaj.  La scurt timp după ce a fost vedetă pe rețelele de socializare dorința i s-a îndeplinit. Individul a fost vizitat de polițiștii de la Biroului de Investigații Criminale însoțiți și de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care l-au luat pe sus și l-au dus la audieri.
În această dimineață, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, împreună cu polițiști ai Biroului de Investigații Criminale, delegați în cauză, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința celui în cauză. După descindere, bărbatul a fost condus la audieri, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.
Dacă va fi găsit vinovat individul riscă până la 4 ani de închisoare. Nu este pentru prima oara când are probleme cu legea. Are dosar penal și pentru conducere sub influența alcoolului.
Redactor: Cristina Niță
Articolul Săltat de mascați după o postare pe o rețea de socializare apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole