O altă victimă a războiului nemilos din Ucraina. Avea doar 2 luni

Războiul din Ucraina ucide oameni nevinovați în fiecare zi, iar poveștile lor sunt cutremurătoare. Acesta este și cazul unei familii din Harkov, care și-a pierdut copilul, un bebeluș de nici 2 luni, după ce s-a îmbolnăvit de pneumonie într-un subsol, unde se adăpostise împreună cu familia din calea bombardamentelor rusești.
Băiatul tadjic Amir, născut în urmă cu patruzeci de zile la Harkov, a făcut pneumonie stând în subsol câteva zile în timpul bombardamentului rusesc de la Harkov. Copilul a murit după ce familia sa a fost evacuată”, a scris Euromaidan Press pe Twitter.
 

Tajik boy Amir, born forty days ago in Kharkiv, developed pneumonia staying in the basement for several days during Russia's bombing in Kharkiv. The child died after his family was evacuated from Kharkiv,– https://t.co/p5WAAJavL7 pic.twitter.com/D0T36eNiVS
— Euromaidan Press (@EuromaidanPress) March 5, 2022

Potrivit comisarul pentru drepturile omului din Verkhovna Rada, Liudmyla Denisova, de la începutul invaziei rusești în Ucraina și până acum 38 de copii au fost uciși, iar alți 71 au fost răniți.
Foto: Twitter/ Euromaidan Press
Articolul O altă victimă a războiului nemilos din Ucraina. Avea doar 2 luni apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole