Noi spații de relaxare în Ovidiu. Vor fi amenajate două parcuri noi și o piațetă

Vești bune pentru locuitorii orașului Ovidiu. Administrația locală anunță că se vor înființa noi spații de relaxare în oraș.


Prin acest proiect urmează să fie amenajate trei zone de relaxare în orașul Ovidiu, în suprafață totală de 18443 mp. Astfel, primăria va demara construirea a 2 parcuri noi și o piațetă destinate tuturor categoriilor de vârstă, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei.

Acestea vor fi amenajate după cum urmează:




Strada Portului ( Cartierul Tineretului) în suprafață de 11207 mp

Zonă verde de recreere, promenadă, loc de joacă pentru copii, activități sportive, zonă verde de vegetație înaltă (arbuști, arbori), gazon, zonă skate-park, alei circulație pentru biciclete/trotinete, alei pietonale, dotare cu mobilier urban, sisteme de iluminat eco, sisteme pentru irigații, sisteme wi-fi, amenajare spații favorabile odihnei/activităților culturale în aer liber.





Strada Pajistei nr. 3 în suprafață de 5000 mp

Loc de joacă pentru copii, activități sportive, amenajare zonă verde de vegetație înaltă (arbuști, arbori), gazon, zonă de relaxare cu foișor, esplanadă floricolă, traseu cu trepte, zonă pentru picnic, umbrare colorate,hamace, sisteme iluminat eco, sisteme irigatii și sistem wi-fi.





Strada Sănătații nr. 7A (zonă sediu primărie) în suprafață de 2236. mp

Piațetă cu vegetatie naturală destinată promenadei și relaxării în zona centrală a orașului Ovidiu. Pe acest amplasament, se vor amenaja o zonă cu gazon, alei pietonale, mobilier urban constând în bănci dotate cu prize standard și USB (prin încărcare fotovoltaică), umbrare-suport din vegetație, sistem de iluminat eco, sisteme de irigații, sistem wi-fi și zone de accesibilitate pentru copii, persoane vârstnice, sau cu handicap locomotor.



Toate cele trei spații de relaxare vor fi finanțate cu fonduri europene prin programul Operațional Regional (POR). Valoarea investiției fiind de aproximativ 30 de milioane de lei.
 
Foto: Facebook/Primăria Ovidiu
Articolul Noi spații de relaxare în Ovidiu. Vor fi amenajate două parcuri noi și o piațetă apare prima dată în Stiri Litoral TV .

Cele mai Accesate Articole